luni, 23 aprilie 2012

15 000 de fani au vibrat la " "The Ocean of White”- Bucuresti 2012


Sensation Romania: 15 000 de fani au vibrat la unison pe ritmurile muzicii dance (foto/video)
15 000 de fani ai muzicii dance au transformat sambata, 21 aprilie, Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "The Ocean of White”, la debutul Sensation in Romania. Asa cum era de asteptat, ultimele locuri la Ring si VIP s-au epuizat in primele ore ale noptii. Evenimentul a fost organizat de ID&T si Events.
Timp de sapte ore, atmosfera a fost una electrizanta. Ritmurile melodiilor mixate de Mr. White, romanii Greeg & Onuc, Pete Tong, Fedde le Grand, Mauro Picotto si Hardwell au isterizat multimea de tineri imbracati in alb din cap pana-n picioare. Sensation nu s-a dezis, si a oferit pentru debutul sau in Romania un eveniment de top, asa cum o face peste tot in lume.

Petrecerea a inceput inca din afara portilor, cu oameni care dansau asteptand sa intre in Romexpo. Miile de fani care au invadat noaptea trecuta Pavilionul Central au venit din toate colturile Romaniei. Evenimentul a atras de asemenea o numeroasa participare internationala. Peste 3700 de straini au vizitat Bucurestiul special pentru aceasta ocazie. Comenzile de bilete au venit din toata Europa – Italia, Grecia, Spania, Franta, Ungaria, Turcia, Bulgaria - dar si de pe alte continente, din tari precum Israel sau Coreea.


sursa:bestmusic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu