luni, 23 aprilie 2012

Vara aceasta, Club Control va invita din nou la o megapetrecere in aer liber: Control Day Out 2, powered by TuborgSound.

Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children vor concerta, in premiera in Romania, pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul primului eveniment muzical important al verii.
De la indie art-rock la electro-pop, Arenele vor gazdui peste 5 ore de muzica live intr-un maraton de sound-uri noi pentru amatorii de entertainment de calitate.
Lansati in 2006, britanicii Wild Beasts au la activ 3 albume de studio si o nominalizare Mercury prize pentru cel de-al doilea, Two Dancers (2009). Cel mai recent disc al lor, Smother, lansat anul trecut, de Domino Records, este insa cel care le-a adus succesul in topuri si recunoasterea internationala. Desi aflati pe o traiectorie ascendenta, ce i-a adus din orasul natal, Kendal, la Londra, cei patru membri Wild Beasts continua sa scrie muzica despre si pentru outsideri, intr-o maniera puternic influentata de copilaria petrecuta in pitorescul Lake District.

Continuare : 

sursa:beatfactor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu